Advies nodig?
Nederlands
+31 251 - 21 66 95 menutoggle menu
Intersettle

AIR8 HEPA-luchtzuiveringssysteem

Bij elke ademhaling worden we blootgesteld aan onzichtbare zwevende microdeeltjes; zogenaamde aerosolen. Een mix van chemisch, organisch en biologisch vervuilde stoffen vullen de binnenruimtes van de gebouwen waarin we verblijven. Deze kunnen we opsplitsen in huisstof deeltjes (zoals pollen, fijnstof en schimmel), fijne deeltjes (zoals bacteriën, geurstoffen en rook) en fijne Nano deeltjes (zoals virussen en chemische stoffen). Het coronavirus valt ook onder de categorie fijne Nano deeltjes. Deze kunnen tot wel tien meter zweven en blijven vele uren in de lucht van een binnenruimte hangen. Toch is het introduceren van schone lucht makkelijker dan u denkt. Met het plaatsen van het AIR8 HEPA-luchtzuiveringssysteem van Intersettle past u krachtige filtratie technologie toe om veilige en schone lucht te verkrijgen.

AIR8 HEPA-luchtzuiveringssysteem huren

Maak van uw onderneming of tijdelijke huisvesting een veilige omgeving
In de strijd tegen COVID-19 is het inzetten van luchtzuiveringssystemen met HEPA filters zeer efficiënt. De technologie wordt al decennialang toegepast in de medische sector en kan de allerkleinste virusdeeltjes in de lucht filteren. Als u kiest voor het hoog-efficiënte systeem AIR8 van Intersettle creëert u een veilig binnenmilieu en beschermt u uw medewerkers, klanten en/of bezoekers waar u verantwoordelijkheid voor draagt.

Oplossing op maat voor schone lucht

Minimale inspanning met maximaal resultaat
Deze oplossing kunnen wij in elke afgesloten tijdelijke accommodatie plaatsen. Het team van Intersettle staat voor u klaar om u een systeem op maat aan te bieden naargelang het type tijdelijke accommodatie u geplaatst wilt hebben, uw gebruikerswensen en de normen voor uw sector.

Team Intersettle is 24/7 bereikbaar

Flexibiliteit is ons kernwoord. Het maakt niet uit waar en wanneer: Intersettle staat direct voor u klaar. Wij regelen zo snel mogelijk een tijdelijke accommodatie met AIR8 HEPA-luchtzuiveringssysteem voor u. Als het moet zelfs binnen 24 uur.

 

T: +31 251 21 66 95 | E: info@intersettle.nl 

Meer informatie over het AIR8 HEPA-luchtzuiveringssysteem?

Ons team staat voor u klaar om snel al uw vragen te beantwoorden en u meteen een oplossing te bieden.

Contact opnemen