Ik wil direct advies
Nederlands
+31 251 - 21 66 95 menutoggle menu

Bedrijfsoplossing bouwen

Het huren van een bedrijfsoplossing biedt uitkomst in uiteenlopende situaties. Bijvoorbeeld als tijdelijke extra winkelruimte op een andere locatie, als extra kantineruimte voor seizoenarbeiders of als een tijdelijke accommodatie in het geval van een verbouwing of renovatie. Welke situatie het ook betreft, het team van Intersettle helpt u om tot de meest passende oplossing te komen.

 • Zwembad
  Renovatie

  Om de renovatiewerkzaamheden van een buitenzwembad geen vertraging op te laten lopen door weersomstandigheden, werd er een overkapping van Intersettle overheen geplaatst.

 • Collegezaal
  Verbouwing

  In verband met verbouwingswerkzaamheden die uitliepen werd er door Intersettle, op een ponton in de gracht naast het universiteitsgebouw, een tijdelijke collegezaal gebouwd.

 • Opslagruimte
  Seizoen piek

  Bij een tijdelijke piek van activiteiten biedt een tijdelijke opslagruimte van Intersettle uitkomst.

Snel een passende bedrijfsoplossing huren

U bent op zoek naar een passende bedrijfsoplossing om extra ruimte te creëren. Bijvoorbeeld omdat u gaat verbouwen of renoveren. U wilt ervoor zorgen dat uw klanten daar zo min mogelijk last van hebben. Intersettle bied u niet alleen de ruimte die u nodig heeft, maar ook tijd voor een perfecte afronding.

 

Breid uw ruimtelijke capaciteit optimaal uit

Ook bij een tijdelijke piek van activiteiten kan een bedrijfsruimte van Intersettle uitkomst bieden. Uitbreiding van uw huidige pand is snel geregeld. Van tijdelijke winkels tot semipermanente opslagruimtes, ons team kan het voor u in orde maken. Samen met u wordt er gezocht naar de beste oplossing voor uw ruimteprobleem. Natuurlijk is het belangrijk dat het paviljoen goed past bij uw bedrijf. Intersettle biedt daarom niet alleen de accommodatie, maar kan ook de gehele inrichting voor u regelen.

 

Team Intersettle is 24/7 bereikbaar

Flexibiliteit is ons kernwoord. Het maakt niet uit waar en wanneer: Intersettle staat direct voor u klaar. Wij regelen zo snel mogelijk een tijdelijke ruimte voor u. Als het moet zelfs binnen 24 uur.