Ik wil direct advies
Nederlands
+31 251 - 21 66 95 menutoggle menu

COVID-19 - Triage & test accommodaties

Team Intersettle staat 24/7 voor u klaar. Wij hebben direct tijdelijke huisvesting beschikbaar die op uiteenlopende manieren kan worden ingezet voor triage en testen. Onze tenten zijn gemaakt van materialen die zeer goed zijn schoon te maken en te desinfecteren. Deze kunnen volledig worden ingericht met verlichting, klimaatbeheersing en scheidingswanden.

 • makkelijk en veilig
  Teststraat

  De teststraten van Intersettle worden in zeer korte tijd gerealiseerd en geplaatst. Zo kunt u snel starten met testen op locatie.

 • schaalbaar model
  Teststraat

  Ook voor de drive-thru teststraat heeft Intersettle gekozen voor een schaalbaar model. Zo kunnen wij deze op elke locatie toepassen.

 • Triage tent
  Carré Tent

  Onze Carré tenten kunnen zeer gemakkelijk aan elkaar gekoppeld worden, zoals hier te zien is.

 • Noodtent
  Triage Tent

  Hier staan onze tenten aan elkaar geschakeld als triage tent bij een ziekenhuis om de eerste controle van patiënten op het coronavirus uit te voeren.

 • Functionele ruimte
  Naar wens in te delen

  De triage tenten van Intersettle worden voorzien van inrichting, verlichting en klimaatbeheersing.

 • 3D impressie
  Triage Tent

  Deze weergave van ons Alu Paviljoen als noodruimte laat goed de mogelijkheden voor uw ziekenhuis zien.

 • Makkelijk in te delen
  Ontvangstruimte

  Reguleren van de mensenstroom.

 • minimaliseer besmettingskans
  Controle Tent

  Intersettle heeft een controle tent ontwikkeld in een schaalbaar model. Deze is op elke locatie toepasbaar.

 • kant en klaar
  Controle Tent

  De controle tent is voorzien van een veilige en hygiënische indeling die kant en klaar wordt meegeleverd.

Creëer een veilige (werk)omgeving met onze schaalbare controle- en triage tenten en teststraten

In Nederland wordt testen ingezet als het belangrijkste middel naast social distancing tegen het coronavirus. Bent u op zoek naar tijdelijke huisvesting voor triage en/of testen op locatie? Intersettle biedt de oplossing met direct beschikbare, kant en klare, schaalbare controle tenten en teststraten. Welke locatie het ook betreft, wij denken met u mee en bieden u een oplossing op maat. Dat maakt Intersettle al jaren de specialist op het gebied van tijdelijke huisvesting. Onze accommodaties hebben hun dienst onder andere bewezen als triage tenten tijdens de eerste golf van deze coronacrisis bij ziekenhuizen door heel Nederland en als teststraten door heel het land.

Triage tent huren

U bent op zoek naar een triage tent om buiten het ziekenhuis de eerste controle op COVID-19 uit te kunnen voeren?
Paviljoens van Intersettle zijn zeer geschikt om snel als veilige locatie buiten het ziekenhuis te dienen, waar u de patiëntenopname naar toe kunt verplaatsen. Zo kunt u nog beter uw personeel, patiënten en bezoekers beschermen tegen het coronavirus. De tenten zijn direct beschikbaar, geschikt voor elke ondergrond en voorzien van scheidingswanden, verlichting en klimaatbeheersing. De materialen zijn zeer gemakkelijk te reinigen en te desinfecteren. Met een noodtent van Intersettle biedt u een humane oplossing bij de bestrijding van het coronavirus.

 

De accommodaties van Intersettle zijn op verschillende manieren inzetbaar als triage tent, bijvoorbeeld voor de ingang of op de parkeerplaats van een ziekenhuis. Afhankelijk van de locatie en de gewenste capaciteit hebben wij drie soorten paviljoens in uiteenlopende maten direct voor u beschikbaar. Ons team denkt graag met u mee om deze zo snel mogelijk te kunnen plaatsen. Hieronder vindt u drie voorbeelden van opties, waarbij een link geplaatst is naar een voorbeeldtekening.

 

Controle tent huren

U wilt buiten op locatie controleren op coronaverschijnselen om besmetting te minimaliseren?

Intersettle heeft een controle tent ontwikkeld voorzien van een veilige inrichting die nodig is om op een hygiënische manier efficiënt te controleren op coronaverschijnselen. Deze accommodatie is zeer geschikt om snel als veilige locatie te dienen buiten bijvoorbeeld uw kantoor, het winkelcentrum of bij het openbaar vervoer. Zo kan er rekening worden gehouden met het ‘nieuwe normaal’ en het risico op besmettingen worden geminimaliseerd. De controle tent is direct beschikbaar, geschikt voor elke ondergrond en voorzien van een veilige indeling. Verlichting en klimaatbeheersing toevoegen is ook mogelijk. Het model is schaalbaar en de materialen zijn zeer gemakkelijk te reinigen en te desinfecteren.

 

Teststraat huren

U wilt zo snel mogelijk een teststraat realiseren op locatie waar u bezoekers kunt controleren op COVID-19? 

Binnen zeer korte tijd realiseert Intersettle een complete teststraat waar veilig en efficiënt op COVID-19 kan worden getest. Het model dat wij hiervoor ontwikkeld hebben is schaalbaar en direct inzetbaar. De accommodatie is geschikt voor elke ondergrond en gemakkelijk te reinigen en te desinfecteren.

Team Intersettle is 24/7 bereikbaar

Flexibiliteit is ons kernwoord. Het maakt niet uit waar en wanneer: Intersettle staat direct voor u klaar. Wij regelen zo snel mogelijk een tijdelijke ruimte voor u. Als het moet zelfs binnen 24 uur.