Ik wil direct advies
Nederlands
+31 251 - 21 66 95 menutoggle menu

Tijdelijke opslagruimte bouwen

Soms kan een ruimteprobleem zich om uiteenlopende redenen plotseling voordoen binnen een industriële of commerciële onderneming. U komt dan voor een vervelende verrassing te staan. Herkent u dit probleem? Heeft u door onvoorziene omstandigheden tijdelijk extra opslagruimte nodig? Een tijdelijke opslaglocatie van Intersettle is dan een snelle en geschikte oplossing voor uw bedrijf.

 • Tijdelijke opslag
  Snel en flexibel

  Een tijdelijke extra opslagruimte op uw eigen terrein voor opslag van uw materialen of eindproducten.

 • Bescherming
  Goed afgesloten

  Soms is snelheid cruciaal. Binnen 24 uur creëren wij een veilige plek voor uw waardevolle materialen.

 • Opties
  Professioneel

  Wij bieden u de mogelijkheid het paviljoen te voorzien van bijvoorbeeld overheaddeuren, industriële verlichting, verwarming en/of airconditioning.

Snel een tijdelijke opslagruimte huren?

Wanneer u op zoek bent naar een tijdelijke en snelle oplossing voor uw ruimteprobleem bent u bij Intersettle aan het juiste adres. Wij bieden u direct flexibele en professionele hulp om zo snel mogelijk een tijdelijke opslaglocatie te huren, ook in zeer urgente en gecompliceerde situaties. Onze tijdelijke opslagruimtes zien er altijd verzorgd, professioneel en representatief uit. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid het paviljoen te voorzien van bijvoorbeeld overheaddeuren, industriële verlichting, verwarming en/of airconditioning.

 

Breid uw ruimtecapaciteit optimaal uit

Het huren van een tijdelijke opslagruimte kan nodig zijn in uiteenlopende gevallen. Positieve, zakelijke successen bijvoorbeeld, waardoor uw productiefaciliteiten, magazijnen of verkoopruimten ineens niet meer voldoen. Maar ook in het geval van noodzakelijke reparaties of verbouwingen kan er ineens een ruimteprobleem ontstaan. Dat vraagt om professionele hulp. Het team van Intersettle staat direct voor u klaar en denkt met u mee. Wij bouwen vervolgens zo snel mogelijk een tijdelijke opslaglocatie op maat op uw eigen terrein. Zo hoeft uw bedrijf niet stil te staan en kunt u doorgaan met het bedienen van uw klanten. En omdat de tijdelijke opslaglocatie op uw eigen terrein staat kunt u er altijd bij.

Team Intersettle is 24/7 bereikbaar

Flexibiliteit is ons kernwoord. Het maakt niet uit waar en wanneer: Intersettle staat direct voor u klaar. Wij regelen zo snel mogelijk een tijdelijke ruimte voor u. Als het moet zelfs binnen 24 uur.