Ik wil direct advies
Nederlands
+31 251 - 21 66 95 menutoggle menu

COVID-19 - Extra ruimte bouwen

Uw omgeving aanpassen aan de 1,5 meter samenleving? Team Intersettle staat 24/7 voor u klaar. Wij hebben direct tijdelijke huisvesting beschikbaar die op uiteenlopende manieren kan worden ingezet. Onze tenten kunnen volledig worden ingericht met verlichting, klimaatbeheersing, scheidingswanden en meubilair. Ze zijn gemaakt van materialen die zeer goed schoon te maken en te desinfecteren zijn. Zo biedt u uw werknemers en/of bezoekers een veilig onderkomen om de kans op besmetting met COVID-19 te minimaliseren.

 • Sportschool
  extra ruimte

  Dorssports in Heiloo en Health City vestigingen in Amstelveen, Badhoevedorp en Hoofddorp gingen u al voor en creëerden extra ruimte voor hun leden.

 • Buiten sporten
  Overkapping

  Weer of geen weer, onder een overkapping van Intersettle kunt u altijd uw leden op veilige afstand van elkaar laten sporten.

 • 1,5 meter samenleving
  Tijdelijke kantine

  Deze weergave van ons Alu Paviljoen als tijdelijke kantine laat goed de mogelijkheden bij social distancing zien.

 • Paviljoen Tent
  Tijdelijke kantine

  Om uw werknemers voldoende ruimte te kunnen geven kan een tijdelijke kantine worden geplaatst, bijvoorbeeld met scheidingswanden.

 • Extra ruimte
  Op maat

  Voorbeeld van Alu Paviljoen met glaspanelen.

 • paviljoen tent
  Tijdelijke showroom

  Met een tijdelijke showroom creëert u meer ruimte voor zowel uw klanten als uw werknemers.

 • Veilig
  Tijdelijke collegezaal

  Een tijdelijke collegezaal met alle gewenste faciliteiten voor uw studenten.

Uw omgeving aanpassen aan de 1,5 meter samenleving?

In Nederland wordt social distancing naast testen ingezet als het belangrijkste middel tegen het coronavirus. Daarmee is onze maatschappij veranderd in een anderhalve-meter-samenleving. De maatregelen worden een klein beetje versoepelt, mits er zoveel mogelijk anderhalve meter afstand gehouden kan worden. Hoe kunt u een coronaproof omgeving bieden aan werknemers, bezoekers, leerlingen of leden waar er voldoende ruimte is om anderhalve meter afstand in acht te kunnen nemen?

 

Tijdelijk extra ruimte voor sportorganisaties huren

Wilt u buiten extra ruimte creëren waar leden op veilige afstand van elkaar weer actief kunnen sporten?

Met een speciale overkapping van Intersettle kunt u op elke gewenste locatie weer met uw leden aan de slag. Denk bijvoorbeeld aan een grasveld, plein of parkeerplaats naast uw pand. Flexibiliteit is het kernwoord voor onze tijdelijke accommodaties. Wij regelen zo snel mogelijk een veilige overkapping of tijdelijke accommodatie voor uw sportorganisatie. Weer of geen weer, op deze manier kunnen uw leden samen, maar op een veilige afstand van elkaar, weer actief sporten.

 

Tijdelijk extra ruimte voor bedrijven huren

Is uw kantine te klein om uw werknemers op anderhalve meter van elkaar op te vangen?

Intersettle biedt de oplossing met direct beschikbare tijdelijke huisvesting die op uiteenlopende manieren kan worden ingezet. Bijvoorbeeld als tijdelijke kantine, tijdelijke showroom, uitbreiding van kantoorruimte of als tijdelijke collegezaal. Intersettle levert turn key oplossingen die kunnen worden voorzien van complete inrichting, verlichting, klimaat beheersing en sanitair. Wat voor bedrijf u ook heeft, wij denken met u mee en bieden u een oplossing op maat. Dat maakt Intersettle al jaren de specialist op het gebied van tijdelijke huisvesting. Onze accommodaties hebben hun dienst onder andere bewezen bij noodopvang van vluchtelingen en als tijdelijke scholen op Sint Maarten na orkaan Irma.

 

Hieronder vindt u drie voorbeelden van plattegronden van ons Alu Paviljoen ingedeeld als tijdelijke kantine ten behoeve van social distancing in onze anderhalve-meter-samenleving. Ons Alu Paviljoen is een moderne tent met aluminium spantconstructie met een gebogen nok en een standaard zijwandhoogte van 3 meter. Dit aerodynamisch ontwerp zorgt ervoor dat de tentconstructie zelfs bij stevige wind comfortabel blijft. Leverbaar met witte kunststof wandpanelen en glaspanelen die goed schoon te houden zijn.

 

Team Intersettle is 24/7 bereikbaar

Flexibiliteit is ons kernwoord. Het maakt niet uit waar en wanneer: Intersettle staat direct voor u klaar. Wij regelen zo snel mogelijk een tijdelijke ruimte voor u. Als het moet zelfs binnen 24 uur.