Ik wil direct advies
Nederlands
+31 251 - 21 66 95 menutoggle menu

Nood accommodatie huren

Het is al vervelend genoeg als u uw eigen pand, gedeeltelijk of helemaal, niet meer kunt gebruiken door bijvoorbeeld brand-, water- of stormschade. Dat dan de werkzaamheden stil komen te liggen kunt u zich niet veroorloven. Bij Intersettle kunt u op dat moment terecht voor nood accommodatie verhuur. Wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk een paviljoen ter beschikking heeft op de door u gewenste locatie.

 • Bedrijfspand
  snelle oplossing

  Ons team staat 24/7 voor u klaar om snelle hulp te bieden bij calamiteiten.

 • Bedrijfskantine
  veilig

  Binnen zeer korte tijd creëren wij een veilig onderkomen voor uw werknemers.

 • Opslagruimte
  tijdelijk magazijn

  Voor elk noodgeval hebben wij een passende tijdelijke accommodatie. Zoals tijdelijke huisvesting voor uw magazijn.

Direct een veilige nood accommodatie huren

Een noodsituatie komt altijd onverwacht en het kan iedereen overkomen. Als uw bedrijfspand door brand-, water- of stormschade (tijdelijk) niet meer te gebruiken is, is dat al vervelend en kostbaar genoeg. Intersettle staat daarom 24/7 voor u klaar om snelle hulp te bieden bij dit soort calamiteiten. Zo komen uw activiteiten niet stil te liggen.

 

Snel tijdelijke ruimte in noodgevallen

Terwijl ons team van Intersettle de tijdelijke ruimte creëert die u nodig heeft om uw onderneming in bedrijf te houden, heeft u de tijd om uzelf volledig op het herstel van de schade te richten. Voor elk noodgeval hebben wij een passende tijdelijke accommodatie. Zo zorgen we binnen zeer korte tijd voor tijdelijke huisvesting van uw magazijn, productie of kantoor. Indien gewenst voorzien van klimaatbeheersing, verlichting en/of overheaddeuren Flexibiliteit is in een dergelijke situatie ons sleutelwoord. Waar en wanneer ook: u kunt op Intersettle vertrouwen. Wij plaatsen een tijdelijke nood accommodatie op maat op de door u gewenste locatie. Indien nodig zelfs binnen 24 uur.

Team Intersettle is 24/7 bereikbaar

Flexibiliteit is ons kernwoord. Het maakt niet uit waar en wanneer: Intersettle staat direct voor u klaar. Wij regelen zo snel mogelijk een tijdelijke ruimte voor u. Als het moet zelfs binnen 24 uur.