Nederlands
+31 251 - 21 66 95 menutoggle menu

Intersettle: tijdelijke huisvesting

Uw omgeving aanpassen aan de 1,5 meter samenleving? Team Intersettle staat 24/7 voor u klaar. Wij hebben direct tijdelijke huisvesting beschikbaar die op uiteenlopende manieren kan worden ingezet. Onze tenten kunnen volledig worden ingericht met verlichting, klimaatbeheersing, scheidingswanden en meubilair. Ze zijn gemaakt van materialen die zeer goed schoon te maken en te desinfecteren zijn. Zo biedt u uw werknemers en/of bezoekers een veilig onderkomen om de kans op besmetting met COVID-19 te minimaliseren. Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende toepassingen die u bij Intersettle kunt huren.

– Tijdelijke huisvesting voor arbeidsmigranten (HomeNow©)
– Tijdelijk extra ruimte voor sportorganisaties
– Tijdelijk extra ruimte voor bedrijven
– Triage tent
– Tijdelijk opslag

 • Tijdelijke huisvesting voor arbeidsmigranten
  HomeNow©

  Een concept ontwikkeld in 2016 dat zich reeds bewezen heeft als opvang van vluchtelingen en tijdelijke scholen in orkaangebieden.

 • Buiten sporten
  Overkapping

  Weer of geen weer, onder een overkapping van Intersettle kunt u altijd uw leden op veilige afstand van elkaar laten sporten.

 • Sportschool
  extra ruimte

  Dorssports in Heiloo en Health City vestigingen in Amstelveen, Badhoevedorp en Hoofddorp gingen u al voor en creëerden extra ruimte voor hun leden.

 • 1,5 meter samenleving
  Tijdelijke kantine

  Deze weergave van ons Alu Paviljoen als tijdelijke kantine laat goed de mogelijkheden bij social distancing zien.

 • Paviljoen Tent
  Tijdelijke kantine

  Om uw werknemers voldoende ruimte te kunnen geven kan een tijdelijke kantine worden geplaatst, bijvoorbeeld met scheidingswanden.

 • paviljoen tent
  Tijdelijke showroom

  Met een tijdelijke showroom creëert u meer ruimte voor zowel uw klanten als uw werknemers.

 • Veilig
  Tijdelijke collegezaal

  Een tijdelijke collegezaal met alle gewenste faciliteiten voor uw studenten.

 • 3D impressie
  Triage Tent

  Deze weergave van ons Alu Paviljoen als noodruimte laat goed de mogelijkheden voor uw ziekenhuis zien.

 • Triage tent
  Carré Tent

  Onze Carré tenten kunnen zeer gemakkelijk aan elkaar gekoppeld worden, zoals hier te zien is.

 • Extra ruimte
  Op maat

  Voorbeeld van Alu Paviljoen met glaspanelen.

 • KANTOOR
  Representatief

  Als er plotseling extra kantoorruimte nodig is.

 • Tijdelijke opslag
  Snel

  Snel een tijdelijke loods bouwen op uw eigen terrein voor extra meters opslag.

 • DROOG EN VEILIG
  Beschermd

  Binnen 24 uur een veilige plek voor uw kostbare materialen.

Uw omgeving aanpassen aan de 1,5 meter samenleving?

In Nederland wordt social distancing ingezet als het belangrijkste middel tegen het coronavirus. Daarmee is onze maatschappij veranderd in een anderhalve-meter-samenleving. De maatregelen worden versoepelt, mits er zoveel mogelijk anderhalve meter afstand gehouden kan worden. Hoe kunt u een coronaproof omgeving bieden aan werknemers, seizoensarbeiders, bezoekers, leerlingen of leden waar er voldoende ruimte is om anderhalve meter afstand in acht te kunnen nemen?

 

Tijdelijke huisvesting voor arbeidsmigranten huren (HomeNow©)

Wilt u uw werknemers onderbrengen in een veilig en coronaproof onderkomen?

Het concept HomeNow© is in 2016 ontwikkeld en heeft zich reeds bewezen als tijdelijke huisvesting bij de opvang van vluchtelingen in Nederland en Duitsland. Ook zijn de accommodaties ingezet als tijdelijke scholen op Sint Maarten na orkaan Irma en als tijdelijke hotels. Het ontwerp van de HomeNow© paviljoens is perfect in te zetten om zoveel mogelijk buitenlandse arbeidskrachten veilig en comfortabel op anderhalve meter van elkaar te huisvesten. Daarmee neemt de kans op besmetting met, en verspreiding van, het coronavirus aanzienlijk af onder deze groep.

Met ons beproefde HomeNow© concept regelen wij zo snel mogelijk een veilige en hygiënische oplossing voor uw buitenlandse arbeidskrachten. De accommodaties zijn direct inzetbaar, schaalbaar en modulair, snel op te bouwen en in te delen volgens de coronarichtlijnen. Kortom, dé turn key oplossing inclusief alle voorzieningen zoals sanitair, verlichting en klimaatbeheersing.

 

Tijdelijk extra ruimte voor sportorganisaties huren

Wilt u buiten extra ruimte creëren waar leden op veilige afstand van elkaar weer actief kunnen sporten?

Met een speciale overkapping van Intersettle kunt u op elke gewenste locatie weer met uw leden aan de slag. Denk bijvoorbeeld aan een grasveld, plein of parkeerplaats naast uw pand. Flexibiliteit is het kernwoord voor onze tijdelijke accommodaties. Wij regelen zo snel mogelijk een veilige overkapping of tijdelijke accommodatie voor uw sportorganisatie. Weer of geen weer, op deze manier kunnen uw leden samen, maar op een veilige afstand van elkaar, weer actief sporten.

 

Tijdelijk extra ruimte voor bedrijven huren

Is uw kantine te klein om uw werknemers op anderhalve meter van elkaar op te vangen?

Intersettle biedt de oplossing met direct beschikbare tijdelijke huisvesting die op uiteenlopende manieren kan worden ingezet. Bijvoorbeeld als tijdelijke kantine, tijdelijke showroom, uitbreiding van kantoorruimte of als tijdelijke collegezaal. Intersettle levert turn key oplossingen die kunnen worden voorzien van een complete inrichting, verlichting, klimaat beheersing en sanitair. Wat voor bedrijf u ook heeft, wij denken met u mee en bieden u een oplossing op maat. Dat maakt Intersettle al jaren de specialist op het gebied van tijdelijke huisvesting. Onze accommodaties hebben hun dienst onder andere bewezen als triage tenten tijdens de coronacrisis bij ziekenhuizen door heel Nederland, bij noodopvang van vluchtelingen en als tijdelijke scholen op Sint Maarten na orkaan Irma.

 

Natuurlijk biedt Intersettle ook tal van tijdelijke huisvestingsmogelijkheden bij ruimtegebrek voor opslag en voor noodsituaties. Bijvoorbeeld bij brand, storm- en waterschade of ongelukken. Met extra bedrijfsruimte van Intersettle bent u razendsnel (weer) operationeel.

 

Hieronder vindt u drie voorbeelden van plattegronden van ons Alu Paviljoen ingedeeld als tijdelijke kantine ten behoeve van social distancing in onze anderhalve-meter-samenleving. Ons Alu Paviljoen is een moderne tent met aluminium spantconstructie met een gebogen nok en een standaard zijwandhoogte van 3 meter. Dit aerodynamisch ontwerp zorgt ervoor dat de tentconstructie zelfs bij stevige wind comfortabel blijft. Leverbaar met witte kunststof wandpanelen en glaspanelen die goed schoon te houden zijn.

Triage tent huren

U bent op zoek naar een triage tent om buiten het ziekenhuis de eerste controle op COVID-19 uit te kunnen voeren?
Paviljoens van Intersettle zijn zeer geschikt om snel als veilige locatie buiten het ziekenhuis te dienen, waar u de patiëntenopname naar toe kunt verplaatsen. Zo kunt u nog beter uw personeel, patiënten en bezoekers beschermen tegen het coronavirus. De tenten zijn direct beschikbaar, geschikt voor elke ondergrond en voorzien van scheidingswanden, verlichting en klimaatbeheersing. De materialen zijn zeer gemakkelijk te reinigen en te desinfecteren. Met een noodtent van Intersettle biedt u een humane oplossing bij de bestrijding van het coronavirus.

 

De accommodaties van Intersettle zijn op verschillende manieren inzetbaar als triage tent, bijvoorbeeld voor de ingang of op de parkeerplaats van een ziekenhuis. Afhankelijk van de locatie en de gewenste capaciteit hebben wij drie soorten paviljoens in uiteenlopende maten direct voor u beschikbaar. Ons team denkt graag met u mee om deze zo snel mogelijk te kunnen plaatsen. Hieronder vindt u drie voorbeelden van opties, waarbij een link geplaatst is naar een voorbeeldtekening.

 

Tijdelijke opslag huren

Is er door onvoorziene omstandigheden acuut een ruimteprobleem?
Tijdelijke huisvesting kan bij verschillende omstandigheden noodzakelijk zijn. Er kan plotseling behoefte ontstaan aan extra (bedrijfs)ruimte. Door een tijdelijke piek in activiteiten, voor de opslag van goederen, bij calamiteiten of een verbouwing. Het belangrijkste is dat uw organisatie door kan blijven draaien.

 

U kunt onverhoopt in een noodsituatie terecht komen. Als uw pand dan (tijdelijk) niet meer bruikbaar is, is dit al vervelend en kostbaar genoeg. U kunt het zich dan niet permitteren dat ook de werkzaamheden stil komen te liggen. Bij dit soort onvoorziene noodgevallen bieden de tijdelijke accommodaties van Intersettle uitkomst, zodat u uw klanten toch kunt blijven faciliteren. Van tijdelijke winkels tot semipermanente opslagruimtes, het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

 

Op zo’n moment heeft Intersettle al het materiaal in huis om snel oplossingen te bieden. Onze tijdelijke accommodaties zien er altijd verzorgd, professioneel en representatief uit. Daarnaast kan Intersettle de tijdelijke opslagaccommodatie voorzien van bijvoorbeeld een overheaddeur, industriële verlichting of klimaatbeheersing.

Team Intersettle is 24/7 bereikbaar

Flexibiliteit is ons kernwoord. Het maakt niet uit waar en wanneer: Intersettle staat direct voor u klaar. Wij regelen zo snel mogelijk een tijdelijke ruimte voor u. Als het moet zelfs binnen 24 uur.

 

Vragen over het huren van tijdelijke huisvesting?

Neem contact met ons op. Wij zijn 24/7 bereikbaar via 0251 – 21 66 95 en info@intersettle.nl. Ons team staat voor u klaar om snel al uw vragen te beantwoorden en u meteen een oplossing te bieden.

 

Waarom een tijdelijke accommodatie huren bij Intersettle

Intersettle is onderdeel van Intertent en is gevestigd in Beverwijk en Recklinghausen (Duitsland). Intertent is dé vaste partner in tijdelijke accommodaties en ISO-9001 en VCA gecertificeerd. Voor elke locatie, gebeurtenis en situatie hebben wij een passende tijdelijke accommodatie. Onze paviljoens zijn inzetbaar als noodtent, kantoorruimte, collegezalen, ruimte voor scholing, opslagruimte, winkelruimte en voor het veilig onderbrengen van vluchtelingen. We kunnen op korte termijn turn key leveren in heel Europa. Onze materialen zijn samengesteld volgens de hoogste veiligheidseisen en kwaliteitsstandaarden. We denken niet in meters, maar in kostenbewuste oplossingen voor elke situatie. Ons team heeft één gezamenlijk doel: het naar volle tevredenheid afhandelen van uw aanvraag en opdracht. Ze zijn vakkundig, professioneel en zeer ervaren op het gebied van tijdelijke accommodaties. Team Intersettle denkt mee, adviseert waar nodig en levert oplossingen op maat. De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt. Daarnaast kunnen wij voorzieningen leveren zoals bijvoorbeeld elektra, verlichting, bedden, stoffering en sanitair. U kunt op ons partnerschap vertrouwen, ook als het gaat om afspraken met samenwerkende partijen. Deze combinatie van vakkennis, visie en innovatie maakt Intersettle anders dan anderen.

Alle Intersettle: tijdelijke huisvesting tenten

Load more

Een passend advies nodig?

Gelegenheid
Subevent
Aantal gasten/bezoekers
Toon resultaten
Suggesties voor Festivals
ALU VISION

De Alu Vision is helemaal nieuw bij Intertent. Deze accommodatie onderscheidt zich door de horizontale wand- en glaspanelen...

1
1/6
Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vraag nu online uw offerte op of maak gebruik van onze adviestool.

Offerte aanvragen
Laatste nieuws
 • Bijzonder bezoek bij Intertent

  02 juni 2020 - Afgelopen vrijdag hadden wij een bijzondere bijeenkomst. De commissaris van de...

  Bekijk nieuwsartikel
 • Klantverhaal Noordwest Ziekenhuisgroep

  17 mei 2020 - Sinds de uitbraak van COVID-19 in Nederland hebben wij ons, met ons...

  Bekijk nieuwsartikel
 • Intertent in de krant

  11 mei 2020 - Wouter Zick werd vorige week geïnterviewd door het Bekijk nieuwsartikel

 • Intersettle in het nieuws

  26 maart 2020 - Ons team heeft afgelopen dagen keihard gewerkt om met Intersettle bij...

  Bekijk nieuwsartikel
 • Eerste triage tenten geplaatst

  19 maart 2020 - Het zijn hectische tijden voor iedereen. Het Nederlandse zorgpersoneel levert...

  Bekijk nieuwsartikel
 • Duizenden gasten SAIL-Village ontvangen in accommodaties Intertent

  25 oktober 2019 - Intertent is als Hospitality Supplier actief betrokken bij SAIL Amsterdam 2020....

  Bekijk nieuwsartikel
 • Le Champion en Intertent verlengen partnership

  18 oktober 2019 - Le Champion heeft de langdurige samenwerking met Intertent opnieuw verlengd met...

  Bekijk nieuwsartikel
 • Gegarandeerd feest met een accommodatie van Intertent

  12 juni 2019 - U organiseert een groot feest, maar wel in huiselijke kring. Het ontvangen van...

  Bekijk nieuwsartikel
 • Dutch Grand Prix 2020 op Circuit Zandvoort

  26 mei 2019 - Ontzettend gaaf nieuws voor onze vaste partner Circuit Zandvoort: na 35 jaar...

  Bekijk nieuwsartikel
 • Partnership verlengd met Concours d´Élégance

  21 mei 2019 - Intertent zal ook aankomende jaren de tijdelijke accommodaties voor Concours...

  Bekijk nieuwsartikel
 • Intertent vaste leverancier Bennebroek Winter Wonderland

  07 mei 2019 - Afgelopen winter vond de eerste editie van Bennebroek Winter Wonderland plaats....

  Bekijk nieuwsartikel
 • Voorbereid met tijdelijke accommodaties van Intertent

  15 april 2019 - Huisvestingsproblemen bij een Brexit? Heeft u tijdelijk extra accommodatie...

  Bekijk nieuwsartikel
 • Samenwerking voortgezet met UDC Events

  09 april 2019 - UDC Events en Intertent bundelen wederom hun krachten en verlengen de...

  Bekijk nieuwsartikel
 • Intertent breidt team uit met Maarten van Ginneke

  08 februari 2019 - Het team van Intertent is per 1 februari jl. uitgebreid met Maarten van Ginneke...

  Bekijk nieuwsartikel
 • SportVibes en Intertent verlengen samenwerking

  11 januari 2019 - De prettige samenwerking tussen SportVibes en Intertent is verlengd. SportVibes...

  Bekijk nieuwsartikel
 • Paddock Club blijft open

  06 januari 2019 - Ook in 2019 blijft de Paddock Club geopend om bezoekers van Circuit Zandvoort...

  Bekijk nieuwsartikel
 • Throwback Thursday – Summer 2018

  11 oktober 2018 - Het ziet er naar uit dat de herfst in aantocht is en we dit weekend van de...

  Bekijk nieuwsartikel
 • Aftermovie opbouw Manhattan

  04 juni 2018 - We bieden u graag een kijkje achter de schermen bij de opbouw van onze...

  Bekijk nieuwsartikel
 • Circuit Zandvoort en Intertent openen Paddock Club

  19 april 2018 - Circuit Zandvoort en Intertent verstevigen de samenwerking. Daarmee zal...

  Bekijk nieuwsartikel
 • Samenwerking voortgezet met Taste of Amsterdam

  16 april 2018 - Taste of Amsterdam en Intertent bundelen wederom hun krachten! Vorige week...

  Bekijk nieuwsartikel
 • 10 tips om uw event tot een succes te maken

  28 februari 2018 - Bij het huren van een paviljoen of andere tijdelijke accommodatie komt meer...

  Bekijk nieuwsartikel
 • IJsbaanseizoen weer gestart

  28 november 2017 - De eerste ijsbanen van dit seizoen zijn opgebouwd.In Hengelo is het alweer...

  Bekijk nieuwsartikel
 • Indrukwekkend lang paviljoen

  13 november 2017 - Op een bijzondere locatie hebben wij twee weken geleden een indrukwekkende...

  Bekijk nieuwsartikel
 • Le Champion en Intertent verlengen contract

  26 oktober 2017 - De langdurige en prettige samenwerking tussen Le Champion en Intertent is...

  Bekijk nieuwsartikel
 • Intertent gaat overzee

  26 september 2017 - Voor een mega klus overzee heeft het team van Intertent drie grote...

  Bekijk nieuwsartikel
 • Intertent realiseert tijdelijk collegepaviljoen voor de Universiteit van Amsterdam

  31 augustus 2017 - In opdracht van de Universiteit van Amsterdam (UvA) heeft Intertent een...

  Bekijk nieuwsartikel
 • Dance Valley weer een succes

  14 augustus 2017 - Dance Valley 2017 was weer een groot succes. Intertent verzorgde als partner...

  Bekijk nieuwsartikel
 • Uitbreiding La Course

  26 juli 2017 - Restaurant La Course op het Circuit Zandvoort is dit seizoen...

  Bekijk nieuwsartikel
 • Intertent bij Museumplein Polo Event 2017

  14 juli 2017 - Als trotse partner kijkt Intertent uit naar Musemplein Polo Event 2017 in...

  Bekijk nieuwsartikel
 • Intertent over nieuwe koers

  07 juli 2017 - In het magazine van Events.nl is deze maand een uitgebreid interview met Roland...

  Bekijk nieuwsartikel
 • UDC Events en Intertent verlengen samenwerking

  24 mei 2017 -

  UDC Events, organisator van onder meer Dance Valley, Dutch Valley...

  Bekijk nieuwsartikel
 • Circuit Zandvoort verlengt contract en prettige samenwerking met Intertent

  11 april 2017 - Circuit Zandvoort heeft opnieuw het contract en de prettige samenwerking met...

  Bekijk nieuwsartikel
 • Intertent breidt directie uit met Wouter Zick

  06 januari 2017 - Wouter Zick wordt algemeen directeur en mede-eigenaar van Intertent in...

  Bekijk nieuwsartikel
 • Schaatsseizoen in volle gang bij Intertent

  28 december 2016 - Ook in deze wintermaanden heeft Intertent accommodaties geplaatst.Zo staan...

  Bekijk nieuwsartikel
 • Continuering samenwerking Classic Events & Intertent

  20 december 2016 - Intertent is verheugd dat de samenwerking met Classic Events, de organisator...

  Bekijk nieuwsartikel
 • Intertent partner TCS Amsterdam Marathon

  26 oktober 2016 - Op zondag 16 oktober 2016 werd voor de 41e editie van de Bekijk nieuwsartikel

 • Dam tot Dam Park 2016

  29 september 2016 - Op zondag 18 september jongstleden hebben 50.000 hardlopers meegedaan aan de...

  Bekijk nieuwsartikel