Ik wil direct advies
Nederlands
+31 251 - 21 66 95 menutoggle menu

COVID-19 - Vaccinatiecentra bouwen

Binnen korte tijd een vaccinatiecentrum realiseren? Intersettle staat 24/7 voor u klaar. Wij hebben direct al het materiaal beschikbaar om in onze tijdelijke accommodaties of op vaste locaties vaccinnatiecentra in te richten. Uiteraard houden we in het ontwerp rekening met alle geldende coronamaatregelen. Bovendien kunnen we voorzien in de speciale vereisten voor het betreffende vaccin, zoals een aparte ruimte voor een veilige en continue koeling van de vaccindoses.

 • GGD Haaglanden
  Vaccinatie accommodatie

  In opdracht van GGD Haaglanden plaatsten wij bij het stadion van ADO Den Haag een groot vaccinatiecentrum waar 16 personen per keer tegelijk kunnen worden geprikt.

 • Vaccinatie accommodatie
  Schaalbaar model

  Intersettle heeft een schaalbaar concept gemaakt voor een vaccinatie accommodatie. Deze kunnen wij op elke locatie aanpassen.

 • Vaccinatie accommodatie
  Ingericht naar wens

  Het concept kan flexibel worden aangepast. Bijvoorbeeld met individuele cabines voor vaccinatie.

 • Vaccinatie accommodatie
  Veilig ontwerp

  In het ontwerp houden wij uiteraard altijd rekening met de geldende coronamaatregelen. Zoals bijvoorbeeld het kunnen waarborgen van voldoende afstand.

 • Vaccinatiecentrum
  Vaste locatie

  Naast gebruik te maken van onze tijdelijke accommodaties is het ook mogelijk om dit concept te plaatsen in vaste locaties.

 • Vaccinatiecentrum
  Veilig concept

  Ook in een vaste locatie kunnen wij ons AIR8 HEPA-luchtzuiveringssysteem plaatsen. Dit creëert een veilig binnenmilieu.

Zo snel mogelijk vaccinatiecentra realiseren?

Inmiddels is bekend dat er begin 2021 in Nederland een vaccinatieprogramma wordt opgestart. Daar is ruimte voor nodig. Tijdelijke locaties waar op grote schaal kan worden ingeënt. Met Intersettle zijn we gespecialiseerd in tijdelijke huisvesting voor langdurig gebruik. In korte tijd plaatsen we hoogwaardige en veilige paviljoens. Maar ook vaste locaties bouwen we snel om tot de gewenste oplossing.

 

Concept voor tijdelijke vaccinatie accommodaties

Een modulaire oplossing: veilig, van hoge kwaliteit en ingericht naar wens

Bij Intersettle hebben we een concept ontwikkeld voor een hoogwaardige vaccinatie accommodatie. Deze is schaalbaar naar wens. Dit volledig geoutilleerde paviljoen wordt voorzien van verlichting, verwarming en noodvoorzieningen alsmede ons AIR8 HEPA-luchtzuiveringssysteem dat met medische klasse HEPA-filtratie een veilig binnenmilieu creëert. Naast gebruik te maken van onze tijdelijke accommodaties is het ook mogelijk om dit concept te plaatsen in vaste locaties.

De hoogwaardige vaccinatie accommodatie is een concept dat flexibel kan worden aangepast. Dit voorbeeld bestaat uit:

 • Een registratie- en administratieruimte
 • Een wachtruimte voor bezoekers die zich laten vaccineren, ingericht volgens de 1,5 meter maatregel
 • Een ruimte met individuele cabines voor vaccinatie
 • Een ruimte voor noodgevallen en medische zorg
 • Een ruimte voor de gekoelde opslag van de vaccins
 • Een gemeenschappelijke ruimte voor medisch personeel
 • Sanitaire voorzieningen
 • Meubilair

Door onze kennis en ervaring in dit soort situaties, waarbij snel en goed geschakeld moet worden, kunnen wij adequaat handelen en binnen no-time een tijdelijk vaccinatiecentrum realiseren die turn key wordt opgeleverd. Uiteraard maken wij graag een afspraak bij u op locatie om uw wensen en de mogelijke oplossing met u te bespreken.

Vaccinatiecentra in Duitsland

Van ontwerp tot realisatie in een week

Eind november 2020 brachten wij bovenstaand concept naar buiten en in dezelfde periode kreeg onze vestiging in Duitsland direct diverse aanvragen binnen. Inmiddels hebben wij daar al op diverse locaties vaccinatiecentra mogen plaatsen en inrichten. Voor de realisatie van de vaccinatiecentra in Duitsland is er gebruik gemaakt van onze tijdelijke accommodaties en van vaste locaties. Deze zijn door ons volledig ingericht en beschikken nu onder andere over vaccinatiehokjes, een wachtruimte voor bezoekers en een ruimte voor administratieve werkzaamheden en registratie. Wat we in Duitsland doen is uiteraard ook mogelijk in Nederland. Wij zijn er helemaal klaar voor om aan de slag te gaan.

Team Intersettle is 24/7 bereikbaar

Flexibiliteit is ons kernwoord. Het maakt niet uit waar en wanneer: Intersettle staat direct voor u klaar. Wij regelen zo snel mogelijk een tijdelijke ruimte voor u. Als het moet zelfs binnen 24 uur.