Ik wil direct advies
Nederlands
+31 251 - 21 66 95 menutoggle menu

Evenemententent

Partner bij evenementen in Nederland en Duitsland

U organiseert een evenement en bent op zoek naar een geschikte accommodatie? Intertent is al jaren gespecialiseerd in verhuur van evenementententen. Wij bieden tal van mogelijkheden voor uiteenlopende toepassingen, van zakelijk tot sportief event. Ons aanbod paviljoens is zeer uitgebreid. Intertent is topspeler op het gebied van evenementen tent verhuur. Onze producten stralen kwaliteit uit, zijn altijd schoon en worden met de grootste zorgvuldigheid geplaatst. Al het materiaal is samengesteld volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden en veiligheidseisen. Ons team heeft één gezamenlijk doel: het naar volle tevredenheid afhandelen van uw aanvraag en opdracht.

Zakelijk evenement

Van zakelijk feestelijk tot zakelijk representatief, bij Intertent kunt u een evenementen tent huren voor elk type bijeenkomst. Als bedrijf of organisatie wilt u uw relaties op een representatieve wijze ontvangen. Wij adviseren u dan ook graag tijdens het voortraject, zodat er een perfecte afstemming is tussen uw wensen en ons aanbod evenementententen. Om het u gemakkelijk te maken, bieden we niet alleen evenementen tent verhuur, maar kunnen we ook de gehele aankleding verzorgen.

Sportief evenement

Een groot sportevenement vraagt om tijdelijke faciliteiten. Wij bouwen een evenemententent die aan al uw wensen voldoet. Dat kan aan of bij uw bestaande clubgebouwen, maar ook net zo makkelijk op een externe locatie. Bijvoorbeeld bij grote publieke sportwedstrijden. Wij verhuren niet alleen een evenementen tent, maar ook alles wat daarbij hoort. Van klimaatcontrole tot alle denkbare infrastructurele voorzieningen. Zo kunt u zich volledig richten op waar u goed in bent; de organisatie van het evenement zelf.

Contact

Voor meer informatie over het huren van een evenemententent neemt u contact met ons op via e-mail of telefoon. Ons team vertelt u graag wat er allemaal mogelijk is en komen graag bij u langs.