Ik wil direct advies
Nederlands
+31 251 - 21 66 95 menutoggle menu

Feesttent huren

Kwalitatieve feesttent verhuur bij Intertent

U wilt een topfeest organiseren, maar zelf ook met volle teugen kunnen genieten. Intertent plaatst op elke gewenste locatie een schitterende feesttent. Een accommodatie die is voorzien van alle professionele faciliteiten. Ons aanbod is zeer uitgebreid. Op het gebied van feesttent verhuur is Intertent topspeler. De tenten stralen kwaliteit uit, zijn altijd schoon, zijn comfortabel en sfeervol in te richten.

Privé feest

Wilt u een groots feest, maar wel in huiselijke kring? Het ontvangen van de gasten in uw eigen huis is wellicht net even te veel van het goede. Dan kunt u bij Intertent de perfecte feesttent huren. Ons team denkt met u mee en geeft advies. Met als doel het naar volle tevredenheid afhandelen van uw aanvraag en opdracht. Zo organiseert u een topfeest met een feesttent op maat. Uw gasten voelen zich vanaf de eerste minuut op hun gemak en zullen er nog lang over na praten.

Zakelijk feest

Een bedrijfsfeest, jubileum of een feestelijke presentatie? Dat moet tot in de puntjes geregeld en verzorgd worden. Intertent plaatst voor u de meest representatieve feesttenten op elke gewenste locatie. U kunt bij ons een feesttent huren die u volledig kunt inrichten naar uw wens en stijl. De indeling en aankleding van de accommodatie kunt u helemaal zelf bepalen. Uiteraard geeft ons team u hierbij graag advies.

Contact

Wilt u meer informatie over het huren van een feesttent bij Intertent? Neem contact met ons op via e-mail of telefoon en wij vertellen u graag wat er allemaal mogelijk is. Ook komen wij graag bij u langs.