Ik wil direct advies
Nederlands
+31 251 - 21 66 95 menutoggle menu
Intertent & Intersettle

Over ons

Uw wereld is onze wereld

Voor elke locatie, gebeurtenis en situatie hebben wij een passende oplossing. Al onze materialen zijn nieuw, schoon, veilig, van hoogstaande kwaliteit en zeer representatief. Met Intertent accommoderen wij de eventbranche. De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt en de uitvoering wordt volledig op uw wensen en budget afgestemd. Ons bedrijfsonderdeel Intersettle is gespecialiseerd in tijdelijke huisvesting. Het maakt niet uit waar en wanneer: wij staan direct voor u klaar. Er is geen wereld die ons team niet kent. Uw wereld is onze wereld.

‘Beloven is doen’

Bij Intertent en Intersettle denken we niet in meters, maar in kostenbewuste oplossingen voor elke situatie. We werken met de nieuwste technieken, die intern worden ontwikkeld. Onze producten stralen kwaliteit uit, zijn altijd schoon en worden met de grootste zorgvuldigheid geplaatst. Al het materiaal is samengesteld volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden en veiligheidseisen. Onze combinatie van vakkennis, visie en innovatie maakt ons anders dan anderen. Wij garanderen kwaliteit, perfectie en klantgerichtheid. En beloven is doen!

Eén gezamenlijk doel

Ons team heeft één gezamenlijk doel: het naar volle tevredenheid afhandelen van uw aanvraag en opdracht. De Intertent en Intersettle collega’s zijn vakkundig, professioneel en zeer ervaren op het gebied van tijdelijke accommodaties en huisvesting. Iedereen probeert uw verwachtingen te overtreffen. Persoonlijke aandacht en oog voor detail staan bij ons centraal. U kunt op ons partnerschap vertrouwen, ook als het gaat om afspraken met samenwerkende partijen.

Vaste partner in tijdelijke accommodaties

Wij denken mee, adviseren waar nodig en leveren oplossingen op maat. De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt. Dit maakt ons al jaren dé vaste partner voor organisaties, evenementenbureaus, cateraars en intermediairs. Met Intertent accommoderen wij zakelijke of culinaire events, product presentaties, sportevenementen, privéfeesten en festivals. En met Intersettle zetten wij onze paviljoens bijvoorbeeld in als noodtent, vaccinatiecentrum, kantoorruimte, collegezaal, opslagruimte en voor het veilig onderbrengen van internationale werknemers en vluchtelingen.

Turn-key oplossingen

We kunnen op korte termijn turn key leveren in heel Europa. Onze materialen zijn samengesteld volgens de hoogste veiligheidseisen en kwaliteitsstandaarden. Flexibiliteit is ons kernwoord. Het maakt niet uit waar en wanneer: wij staan direct voor u klaar. Ons team regelt zo snel mogelijk een tijdelijke ruimte voor u. Als het moet zelfs binnen 24 uur.

 

Intertent en Intersettle zijn ISO-9001 en VCA gecertificeerd.

 

Maak kennis met ons team

Het resultaat voor onze klanten is onze belofte. De deskundigheid en service van ons team draagt daar aan bij.

Ons team
Kom jij ons team versterken?

Voor ons sales team zijn wij op zoek naar nieuwe project managers!

Bekijk onze vacatures