Nederlands
menutoggle menu

Privacyverklaring Intertent

Dit is de privacyverklaring van Intertent BV, ingeschreven in het Handelsregister bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam onder nummer 341 52 570. In deze privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens wij verzamelen en gebruiken en met welk doel. Wij raden u aan deze verklaring zorgvuldig te lezen.

 

Intertent BV is een commercieel bedrijf. Wij verhuren tijdelijke accommodaties aan organisaties en particulieren. Daarbij verwerken wij privacygevoelige informatie, ook wel persoonsgegevens genoemd. Wij vinden het van groot belang dat er zorgvuldig wordt omgegaan met persoonsgegevens. Persoonsgegevens worden door ons dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd. Daarbij houden wij ons aan de eisen uit de privacywetgeving. Dat betekent bijvoorbeeld dat wij:

 

• Duidelijk vermelden voor welke doeleinden wij persoonsgegevens verwerken. Dat doen wij via deze privacyverklaring.
• Het verzamelen van persoonsgegevens beperken tot alleen de persoonsgegevens die nodig zijn voor de doeleinden waarvoor ze worden verwerkt.
• U eerst vragen om toestemming om uw persoonsgegevens te verwerken in gevallen waarin uw toestemming is vereist.
• Uw gegevens niet doorgeven aan derde partijen, tenzij dat nodig is om de gevraagde dienst te kunnen leveren of wanneer wij daar wettelijk toe verplicht zijn.
• Wanneer wij uw gegevens delen, afspraken maken met derde partijen om er onder andere voor te zorgen dat deze niet voor andere doeleinden worden gebruikt.
• Passende beveiligingsmaatregelen nemen om uw persoonsgegevens te beschermen en dat ook eisen van partijen die in opdracht van ons persoonsgegevens verwerken.
• Uw recht respecteren om uw persoonsgegevens op uw aanvraag ter inzage te bieden, te corrigeren of te verwijderen. Ook heeft u het recht om uw toestemming tot het verwerken van uw persoonsgegevens op elk moment in te trekken.

 
Als u naar aanleiding van deze privacyverklaring contact met ons op wilt nemen dan kan dat via onderstaande contactgegevens.
Telefoon: +31 251 21 66 95
E-mail: info@intertent.nl
Post: Intertent BV, Gaasterland 22, 1948 RG Beverwijk

 

Doeleinden

 

Afhankelijk van de diensten kunnen wij de volgende persoonsgegevens van u verwerken:

• Naam
• Bedrijfsgegevens
• Adres
• Telefoonnummer
• E-mail adres
• Functie
• IBAN
• Informatie die u zelf invult in een open veld zoals een bericht in het contactformulier
• Technische meetgegevens van de apparatuur zoals IP-adres, MAC-adres, identifiers in cookies en uw surfgedrag op onze website.

 

Wij verwerken bovenstaande gegevens voor één of meer van de volgende doeleinden (dit is afhankelijk van de diensten die u bij ons gebruikt):

• Om uw vragen te beantwoorden of uw klachten te behandelen via e-mail, telefoon, post of social media.
• Om contact te zoeken naar aanleiding van een contactaanvraag of offerteaanvraag die u via onze website heeft gedaan.
• Om met u te communiceren door middel van het verzenden van elektronische nieuwsbrieven en/of post.
• Om een offerte aan te bieden naar aanleiding van uw aanvraag.
• Om een contract toe te sturen naar aanleiding van uw opdracht.

 

Rechtsgronden

 

Uw persoonsgegevens verwerken wij op basis van de volgende rechtsgronden:

• De verwerking is noodzakelijk voor de uitvoering van een overeenkomst waarbij u betrokken bent.
• De verwerking is noodzakelijk om te voldoen aan een wettelijke verplichting die op Intertent BV rust.
• U heeft toestemming gegeven voor de verwerking van persoonsgegevens voor één of meer hierboven beschreven doeleinden.

 
Wanneer u geen toestemming geeft voor het verwerken van uw persoonsgegevens voorafgaand aan het beantwoorden van uw vraag of contactaanvraag, de aanvraag van een offerte en/of het opstellen van een contract kan als gevolg daarvan niet worden overgegaan tot een overeenkomst.
 
Wanneer wij persoonsgegevens ontvangen van een derde partij, zijn wij alleen verantwoordelijk voor de verwerking die Intertent BV betreft. De betreffende derde partij blijft altijd verantwoordelijk voor de persoonsgegevens, hoe zij deze hebben verkregen en hoe zij deze verwerken.

 

Beveiliging en toegang

 

Wij nemen passende beveiligingsmaatregelen om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot uw persoonsgegevens te beperken. Zo zorgen wij dat alleen de noodzakelijke personen toegang hebben tot de gegevens, dat de toegang tot de gegevens afgeschermd is en dat onze veiligheidsmaatregelen regelmatig gecontroleerd worden. Onder noodzakelijke personen valt project management en financiële administratie. Afhankelijk van de opdracht worden uw persoonsgegevens (of een gedeelte daarvan) ook gedeeld met andere leveranciers die bij desbetreffende opdracht betrokken zijn.

 

Bewaartermijn

 

Wij bewaren de gegevens niet langer dan noodzakelijk is. Dat wil zeggen dat wij de gegevens bewaren zolang dat nodig is om de door uw gevraagde dienst te leveren. Uitgezonderd hiervan zijn de gegevens die wij langer moeten bewaren omdat de wet ons dit verplicht.

 

Klachten

 

Natuurlijk helpen wij u graag verder als u klachten heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens. Mocht u er desondanks toch niet samen met ons uitkomen, dan heeft u op grond van de privacywetgeving ook het recht om een klacht in te dienen bij de privacy toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Wij kunnen deze privacyverklaring van tijd tot tijd wijzigen. Wijzigingen zullen op onze website worden gepubliceerd.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vraag nu online uw offerte op of maak gebruik van onze adviestool.

Offerte aanvragen
Laatste nieuws
  • Circuit Zandvoort en Intertent openen Paddock Club

    19 april 2018 - Circuit Zandvoort en Intertent verstevigen de samenwerking. Daarmee zal...

    Bekijk nieuwsartikel
  • Samenwerking voortgezet met Taste of Amsterdam

    16 april 2018 - Taste of Amsterdam en Intertent bundelen wederom hun krachten! Vorige week...

    Bekijk nieuwsartikel
  • 10 tips om uw event tot een succes te maken

    28 februari 2018 - Bij het huren van een paviljoen of andere tijdelijke accommodatie komt meer...

    Bekijk nieuwsartikel
  • IJsbaanseizoen weer gestart

    28 november 2017 - De eerste ijsbanen van dit seizoen zijn opgebouwd.In Hengelo is het alweer...

    Bekijk nieuwsartikel
  • Indrukwekkend lang paviljoen

    13 november 2017 - Op een bijzondere locatie hebben wij twee weken geleden een indrukwekkende...

    Bekijk nieuwsartikel
  • Le Champion en Intertent verlengen contract

    26 oktober 2017 - De langdurige en prettige samenwerking tussen Le Champion en Intertent is...

    Bekijk nieuwsartikel
  • Intertent gaat overzee

    26 september 2017 - Voor een mega klus overzee heeft het team van Intertent drie grote...

    Bekijk nieuwsartikel
  • Intertent realiseert tijdelijk collegepaviljoen voor de Universiteit van Amsterdam

    31 augustus 2017 - In opdracht van de Universiteit van Amsterdam (UvA) heeft Intertent een...

    Bekijk nieuwsartikel
  • Dance Valley weer een succes

    14 augustus 2017 - Dance Valley 2017 was weer een groot succes. Intertent verzorgde als partner...

    Bekijk nieuwsartikel
  • Uitbreiding La Course

    26 juli 2017 - Restaurant La Course op het Circuit Zandvoort is dit seizoen...

    Bekijk nieuwsartikel