Ik wil direct advies
Nederlands
+31 251 - 21 66 95 menutoggle menu

Professionele partytent

Een professionele partytent huren

Bent u bezig met het plannen van een feest of evenement en wilt u daarvoor een partytent huren? Bij Intertent hebben wij professionele accommodaties voor elke gelegenheid. Of u nu een groot evenement of een kleinschaligere bijeenkomst organiseert, wij hebben altijd een passende oplossing. Ons assortiment bestaat bijvoorbeeld uit de paviljoen partytent Alu VIP en VIP pagode partytent. Deze accommodaties geven een ruimtelijk gevoel, omdat ze een vrijstaande constructie hebben met vrije overspanning. Zo heeft u rond of binnenin de tent geen hinderlijke obstakels.

Professionele partytent verhuur voor uw evenement

Als vaste partner in tijdelijke accommodaties is er geen wereld die wij niet kennen. Daarom verhuren wij u niet alleen de partytent voor uw evenement. Onze ervaren medewerkers adviseren u ook graag over alle mogelijkheden. Afhankelijk van de gewenste locatie kunnen de paviljoen partytent Alu VIP en VIP pagode bijvoorbeeld eenvoudig los of aan bestaande gebouwen geplaatst worden. Beide accommodatie typen zijn te huren met witte en sahara beige dak- en zijzeilen. De zijzeilen zijn eenvoudig open te schuiven of dicht te doen en kunnen ook worden ingeruild voor mooie boogramen. Dat maakt de accommodatie voor elk weertype geschikt. Wanneer u kiest voor professionele partytent verhuur bij Intertent zijn uw bezoekers beschermd tegen alle weersomstandigheden. Zo zorgt u ervoor dat zij optimaal kunnen genieten van wat u ze te bieden heeft. Uiteraard voldoen onze accommodaties aan de hoogste Europese normen op het gebied van brandveiligheid en constructie.

Meer informatie over professionele partytent verhuur bij Intertent

Voor professionele partytent verhuur kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Ons team staat altijd klaar om u advies te geven over de vele opties die u heeft. We nemen graag alle mogelijkheden met u door.