Ik wil direct advies
Nederlands
+31 251 - 21 66 95 menutoggle menu

Spiegeltent

Authentieke spiegeltent huren

Intertent is de enige leverancier in Europa die beschikt over twee prachtige, authentieke Belgische Spiegeltenten van bijna honderd jaar oud. Wanneer u op zoek bent naar een bijzondere locatie voor uw receptie, bruiloft, jubileum of diner is deze accommodatie echt een aanrader.

Terug in de tijd

Met de huur van een spiegeltent gaat u even terug in de tijd. Terug naar de jaren twintig om precies te zijn. De accommodaties zijn nauwkeurig en met liefde voor detail gerestaureerd. Ze weerspiegelen letterlijk de glamour van een roemrucht ‘fin de siècle’. Vanwege deze sfeer en uitstraling worden onze spiegeltenten gebruikt voor evenementen met een intiem en bijzonder karakter. Wist u dat wij naast de accommodatie ook de inrichting kunnen verzorgen? Van top tot teen kan de accommodatie worden aangekleed. Ons team helpt u daar graag mee.

Opties verhuur spiegeltent

De spiegeltenten van Intertent doen hun naam eer aan met duizenden facetgeslepen spiegels. Daarnaast vindt u in de accommodaties gebrandschilderde ramen, antiek koperwerk, adembenemende sterrenplafonds en verlichting uit de jaren ’20. De spiegeltenten zijn bij uitstek geschikt voor recepties, bruiloften, jubilea en diners. Bij de verhuur adviseren wij graag over eventuele extra opties. Denkt u daarbij aan verlichting en geluid, sanitaire voorzieningen, veiligheidsvoorzieningen, terras, verwarming en airconditioning, stoffering en elektrotechnische voorzieningen. Afmetingen van de spiegeltent zijn op aanvraag.

Contact

Voor meer informatie over de verhuur van een spiegeltent bij Intertent kunt u ons bellen of mailen. Wij adviseren u dan graag over de mogelijkheden. Natuurlijk komen wij ook graag bij u langs.