Ik wil direct advies
Nederlands
+31 251 - 21 66 95 menutoggle menu

Tijdelijke accommodatie

Intertent, vaste partner in tijdelijke accommodaties

Op het gebied van verhuur van tijdelijke accommodaties is Intertent topspeler. Ons team heeft jarenlange ervaring en adviseert u graag over alle mogelijkheden. Met een tijdelijke accommodatie van Intertent creëert u snel en veilig een representatief onderkomen voor uw gasten. De uitvoering wordt volledig op uw wensen en budget afgestemd. Wij verhuren tijdelijke accommodaties voor privéfeesten, zakelijke events, bedrijfspresentaties en festivals. Met onze vakkennis, visie en innovatie bieden wij altijd een oplossing op maat. U kunt op ons partnerschap vertrouwen.

Tijdelijke accommodatie op maat

Voor elke locatie, gebeurtenis en situatie kunt u bij Intertent een tijdelijke accommodatie huren. De materialen zijn altijd schoon, kwalitatief, representatief en veilig. De mogelijkheden zijn zeer uiteenlopend, of u nu op zoek bent naar een accommodatie voor een evenement, beurs, bedrijfsfeest, presentatie, productintroductie of show. Tevens helpen wij u graag met tijdelijke opslag, bedrijfsruimtes of huisvesting.

De voordelen van tijdelijke accommodaties verhuur

Wanneer u een tijdelijke accommodatie bij Intertent huurt heeft dat voor u veel voordelen. Flexibiliteit is het sleutelwoord. Zowel waar en wanneer u de accommodatie geplaatst wilt hebben, als de afmetingen en design. Wij houden rekening met uw wensen. Snelheid is het tweede kernwoord. Wij kunnen binnen no-time een passende oplossing bieden. Indien nodig, zelfs binnen 24 uur. Tot slot kunt u voor elke denkbare toepassing een tijdelijke accommodatie huren bij Intertent. Van supermarkt tot sporthal, van showroom tot theater, van feestlocatie tot terminal en nog veel meer.

Contact

Wanneer u meer wilt weten over het huren van een tijdelijke accommodatie kunt u contact met ons opnemen. Dat kan via telefoon of e-mail. Uiteraard komen wij ook graag bij u langs. Ons team adviseert u graag.