Ik wil direct advies
Nederlands
+31 251 - 21 66 95 menutoggle menu

Tijdelijke bedrijfsruimte

Tijdelijke bedrijfsruimte huren

Door onvoorziene omstandigheden heeft u acuut een ruimteprobleem? Bij Intertent kunt u een tijdelijke bedrijfsruimte huren die uitkomst biedt bij uiteenlopende situaties. Met het advies van ons deskundige team weet u zeker dat u een accommodatie op maat huurt. Zo bent u verzekerd van een tijdelijke accommodatie die past bij uw wensen. Een snelle en adequate oplossing.

Extra ruimte

Uiteenlopende redenen kunnen ten grondslag liggen aan uw behoefte voor tijdelijke bedrijfsruimte. Bijvoorbeeld brand, storm- en waterschade. Het is namelijk al vervelend genoeg wanneer uw eigen pand, gedeeltelijk of helemaal, niet meer te gebruiken is. Dan kunt u het zich niet veroorloven dat werkzaamheden stil komen te liggen. Bij Intertent kunt u op dat moment terecht voor tijdelijke bedrijfsruimte verhuur. Wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk een accommodatie ter beschikking heeft op de door u gewenste locatie.

Van winkels tot opslag

Ook bij een tijdelijke piek van activiteiten kan een tijdelijke bedrijfsruimte van Intertent uitkomst bieden. Uitbreiding van uw huidige pand is snel geregeld. Van tijdelijke winkels tot semipermanente opslagruimtes, ons team kan het voor u in orde maken. Samen met u wordt er gezocht naar de beste oplossing voor uw ruimteprobleem. Natuurlijk is het belangrijk dat het paviljoen goed past bij uw bedrijf. Intertent biedt daarom niet alleen de accommodatie, maar kan de gehele inrichting voor u regelen.

Contact

Ons team heeft jarenlange ervaring en denkt graag met u mee. Voor meer informatie over de verhuur van een tijdelijke bedrijfsruimte kunt u ons natuurlijk bellen en mailen. Ook komen we graag bij u langs voor vrijblijvend advies.