Ik wil direct advies
Nederlands
+31 251 - 21 66 95 menutoggle menu

Tijdelijke opslagplaats

Tijdelijke opslagplaats huren

Wanneer u op zoek bent naar een oplossing voor een ruimteprobleem staat het team van Intertent voor u klaar. Onze paviljoens zijn in iedere situatie een snelle en geschikte uitkomst. Een tijdelijke opslagplaats van Intertent ziet er altijd correct, professioneel en presentabel  uit.

Opties voor opslag

Een tijdelijke opslaglocatie huren kan nodig zijn in uiteenlopende gevallen. Intertent heeft allerlei accommodatie opties die uitkomst bieden bij bijvoorbeeld brand, storm- en waterschade of ongelukken. Onze paviljoens zijn ook in te zetten bij ruimtegebrek door een verbouwing of een seizoensgebonden piek in uw productie. Een tijdelijke opslagplaats op maat wordt snel opgebouwd op uw eigen terrein. Onze accommodaties zijn uitermate geschikt voor het opslaan van uw voorraad of inventaris. Uw bedrijf hoeft niet stil te staan en u kunt uw klanten blijven bedienen. Daarnaast kunt u er altijd bij, omdat de tijdelijke opslagplaats gewoon op uw eigen terrein staat.

Advies op maat

Bij Intertent kunt u een tijdelijke opslaglocatie huren, afgestemd op uw wensen. Het paviljoen kan bijvoorbeeld worden voorzien van een overheaddeur, industriële verlichting en klimaatbeheersing. Bij ons bent u verzekerd van de beste kwaliteit, veiligheid en service. Ons team adviseert u graag over alle opties. Wij regelen de perfecte tijdelijke opslagplaats voor u altijd zo snel mogelijk op maat.

Contact

Wanneer u meer wilt weten over het huren van een tijdelijke opslagplaats kunt u contact met ons opnemen via telefoon of e-mail. Ons team komt graag langs om u te adviseren en staat altijd direct voor u klaar.